Tillspetsade tiderDen stora börskraschen 1929 följdes av 30- & 40-talets vurm för hemmasytt och hemmapyssel. Vi ser en liknande trend idag och uppskattar det personliga och arbetade. I vinter har vi sett spets i den hårdare 80-tals varianten men vi känner mer för de ljuvare sorterna just nu! Nedan nybakade örhängen med ljusblå spets...


               Roliga inredningsgrejer


anslagstavla, bubblan

Vi har lagt till några trevliga funktionella väggdekorationer från skatboet till webshopen- anslagstavla 'Bubblan' som inte är helt fel som upphängningstavla för örhängen och smycken.... samt en stilren anti-stress klocka, båda från Plenty. Killen bakom märket heter Mårten Lindqvist. På webshopen finns även en annan klocka 'Punktlighet' som blir en fin present till en alltför bohemisk vän!

klocka från plenty

Vinterljus


I Umeå är det många minusgrader. Vackrast är det då man sitter inomhus och tittar ut med en ny mysig ljushållare och en stor mugg earl grey te, båda Fair Trade, 125 kr resp 32 kr på webshopen. Konstverk som kan inspirera att älska vintern: William Seltzer Rice, Walter J Phillips, Toshi Yoshida.               


         

Jungle fever!

Linnéa har fått nya naglar av Annie! Därav utbröt lite jungle fever på SKATBO och Emma fotade vilt bland allt överdåd med guldigt och mustiga varma färger. 70-talskänsla! Elefanthalsbandet finner ni snart på webshopen....
 Annies blogg finner ni här!
Spana in de godis-inspirerade naglar hon gjort på en viss panda....


These rocks wont lose their shape

I skatboet råder kitschhysteri då dessa fantastiskt charmiga diamantörhängen nämligen lyser med sin närvaro och snart med sin frånvaro för dom lär sälja 'like hotcakes'. Inte nog med att de glimmrar och glittrar redan som de är - som pricken över i:et kommer de dessutom i dessa fabolöst praktfulla askar.
Titta in i butiken för att skaffa dig ett eget par!  Eller klicka på bilden för att landa i webshopen.
RSS 2.0