Kompaniet fyller 1 år!
Skärtorsdag 1a april fyller Kompaniet 1 år och vi firar detta med 10% rabatt på det mesta i butiken.I kafét blir det också kalas då Schmäck firar 5 år! Det bjuds på tårta, musik plus en massa fina påskerbjudanden på choklad, påskgodis m.m. Kom och trivs.

PS. Rabatterna gäller hela påskhelgen!

(fotograf: Lisa Hasselgren)


Frepps och Dearly Beloved på Komapaniet

Förutom de fina vårnyheterna vi packat upp de senaste veckorna från bl.a. Fröken Söt och Fräuline von Hast, så har vi även två nya svenska märken för både tjejer och killar. Ekologiska t-shirts från Frepps och en fantastisk kollektion i underbara jerseytyger från Dearly Beloved.

Vi ses på Kompaniet!

Schmäck-bruds arbete åt Hussein Chalyan

Viola som hjälpt till på Schmäck med både det ena och det andra sen vi startade- bl.a. med att tillverka smycken- och som sålt kläder och accessoarer under eget namn fick i helgen se sitt handarbete paradera på catwalken på Paris modevecka. Hon har broderat svarta swarowskikristaller på Hussein Chalyans 'final pieces', dvs de plagg som oftast anses starkast / symboliserar hela kollektionen. I detta fall aftonklänningar som ska påminna om att promenera längs amerikanska highways.  Go girl! För att se hela kollektionen, gå in på style.com


Nyheter som ger vårkänslor

Denna vecka finns en massa nyheter att hitta i butiken!


Härliga vår/sommar kollektionen från Fräuline von Hast har precis anlänt och ger härliga vårkänslor på Kompaniet. Från och med idag är även vintage avdelningen fylld med våriga nyheter.


Till er som har saknat magazin och modetidningar, som tidigare ingick i sortimentet på Skatbo, har vi en glädjande nyhet. Svenska Bon, iD-magazine, Vogue Paris, Vogue Russia finns att köpa från tidningstället på Kompaniet. Senare i vår änländer bl.a. tidningarna Fantastic Man, Lula Magazine och Rocky.bild: http://www.vogue.fr/

RSS 2.0