Ni hörde det här först....

Schmäck öppnar en filial några dörrar bort och SKATBO flyttar dit. Äntligen är allt klart med kontraktet, vi har nyckeln i handen och imorrn börjar vi rodda i lokalen och satsar på att öppna på Schmäcks 4-årsjubileum på skärtorsdag den 9/4 dvs om ca 2 veckor. Det känns spännande, pirrigt och jätteroligt.


Vi kommer att samarbeta med Mattex Antik som kommer att inreda med en massa snygga antika möbler som man kan köpa tillsammans med vintageporslin, skatskatter m.m. Man kommer också att kunna botanisera bland vintagekläder från nystartade märket Ragatan och fortsatt kommer det såklart att finnas fair trade, fantastiska små märken, eko-kläder o.s.v. Den större ytan innebär också att Umeås herrar kommer hitta lite större sortiment. Mer hattar, mer kläder, mer fönster, mer Skatbo helt enkelt! Samtidigt blir det en 'tesalong' på Schmäck med några fler platser och utökad yta för konstinstallationer.
Kommentarer
Postat av: Frida

Åh så himla kul, kommer lätt bli Umeås bästa butik! Jag kommer vara med på öppningen, big time!

Lycka till!/ Fridas Mode på vk.se ( nöje - bloggar )

2009-03-29 @ 11:56:16
URL: http://www.fondoflife.devote.se
Postat av: Det bästa med Livet

Så fin blogg du har! Jätte fina bilder! Jag hittade den när jag sökte på japaska trädgårdar på google. Du hade visst ett inlägg om det. Det är väl så man hittar coola bloggar :-D

2009-03-29 @ 15:38:12
URL: http://detbastamedlivet.blogspot.com/
Postat av: annawii

Jag längtar! Det kommer ju att bli toppen!

2009-03-31 @ 10:36:30
URL: http://annawii.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0