English Rose

Lite glest om blogginlägg på sistone då jag varit i England en sväng. Hur inspirerad blir man inte av att vakna med den här utsikten av en riktig English Garden?! Min Auntie är en typisk engelsk rosfantast.



Nedan inspiration för att ta afternoon tea med väninnorna och snacka business... Reyes/Chanel vår 2009. På kortare återseende nästa gång/ Linnéa

  

 

Sommarens brud

På annandag påsk passade vi på att haffa Lisa Hasselgren som var hemma till påsk för att fota lite profilbilder till butiken. Jana Bringlöv Ekspong sminkade och de färdiga resultaten får ni se här om ett par veckor...

Nedan ser ni en sneakpeak på Clara som pausar mellan plåtningar: Skatans sommarbrud!
Slöja, skor & klänning vintage, diadem 159 kr, kitschiga Skatskatt örhängen 159, 2 pärlhalsband a 159 kr.



 
Nedan några av de inspirationsbilder som vi samlade ihop inför plåtningen....







Några bilder från helgen....



Monika & Linnéa trötta men peppade....





Josefin inspekterar rökbordet & stolarna från Mattex



Äktenskapet testar utrustningen... Bilden snodd från Therese



Kavata Michelle i bakgrunden, den snygga bruden bakom vintagemärket Ragatan. Den snygga gulsvarta vintage-sidenklänningen & skrivbordet är redan sålda men nya tjusiga saker kommer in hela tiden.

Å så kul med ny butik!

Vi kom hem igår alldeles lyriska efter en otroligt rolig invigningsdag på Schmäck Kompaniet.

Tack för alla blommor, lyckönskningar och tack till Äktenskapet som spelade partymusik!

Nu blir det att fylla på med nya saker inför imorgon. Nedan ses en liten kvällsbild inifrån butiken. Det finns vackra antika saker, vintage från Ragata, eko-reko kläder, presenter & såklart Skatans smycken & accessoarer.


Nya ekokläder

Det kommer finnas mycket mer plats i nya butiken som kommer att heta Schmäck Kompaniet. Bland annat har vi nöjet att presentera Oella som bevisar att eko-mode kommit långt sen 90-talets beiga hampatunikor. Vi får bl.a. in shorts, hoods & hårsmycken. Vårigt värre!




RSS 2.0